Pirmo reizi Baltijā: viedpirkšanas birža ar plašu datu apjomu no visiem tajā esošajiem medijiem

BalticAdx iedrošina pāreju no domēnu izvietojumu pirkšanas uz nepieciešāmās mērķauditorijas iegādi

Ko mēs darām?

Apvienojam vietējos 'premium' medijus vienotā biržā, kura piedāvā baneru reklāmas iegādi viedpirkšanas ceļā. BalticAdx ir vienīgā birža, kas piedāvā unikālu reklāmas inventāru un augstākās prioritātes iespēju jūsu kampaņām. 
Piekļūšana BalticAdx biržai caur OpenRTB piedāvā tikai daļu no viedpirkšanas iespējām. Sazinieties, lai saņemtu mūsu kvalitatīvāko inventāru!

Sazinies ar mums!

Iegādājies sev nepieciešamo auditoriju

Vecums
dzimums
DzīvesVieta
Bizness
tehnoloģijas un Auto
vecāki ar bērniem
mājsaimniecība
sports
mode
Joki un Spēles
Izklaide
Veselīgs dzīvesveids
*segmenti ir apkopoti no medija datiem realā laika periodā

 

 

Latvijas mediji BalticAdx platformā

desktop izmēri
*Premium 'Giga' pozīcija, lapas augšpusē, ar redzamības (viewability) rādītāju 64,6%, pēc Appnexus datiem.
 
Mobile izmēri
BalticAdx kopējā sasniedzamība latvijā ir 73,94% tas nozīmē, ka no visiem latvijas iedzīvotājiem varam sasniegt 900 457 lietotājus (Real users), pēc gemius datiem.

Priekšrocība Baltijas valstu medijiem, konkurējot ar globāliem līderiem

BalticAdx piedāvā papildus ienākumus no viedpirkšanas budžetiem, kas iepriekš bijuši rezervēti industrijas gigantiem. Automatizētas pārdošanas sistēmas samazina izmaksas, kā arī atvieglo reklāmu izvietošanu digitālajā vidē. Pateicoties tam, mediji iegūst laiku un resursus, lai veidotu pilnvērtīgu saturu, radot pievienoto vērtību reklāmdevējiem.
 

Solis uz priekšu reklāmdevējiem 'premium' viedpirkšanā

Labākie Baltijas valstu mediji, piedāvā ekskluzīvas reklāmvietas priekš zīmola drošas viedreklāmas. Šis premium inventārs ir pieejams caur privātiem tirgus darījumiem, kurš nodrošina augstāku kvalitāti kā plašāk pazīstamais, atvērtais reālā laika solīšanas (OpenRTB) tirgus. Turklāt, reklāmdevēji gūst papildus labumu no plašākas mērķauditorijas sasniegšanas. Kā arī, platformas līmeņa ekspozīcijas frekvences limits sniedz ieguldījumu budžeta resursu efektīvai izmantošanai.

Kampaņu pārvalde: no plānošanas līdz piegādei

Ekspertu komanda uzņemsies procesu, kas saistīts ar viedreklāmas kampaņu pārvaldīšanu. 
Šādas kampaņas tiek optimizētas ar BalticAdx auditorijas segmentiem un var tikt papildinātas ar reklāmdevēja datu mērķēšanu. 
Visas tehnoloģiski sarežģītās darbības tiek pārvaldītas reklāmdevēja vārdā, lai sasniegtu iepriekš uzstādīto, vēlamo kampaņu rezultātu. 

Iepazīsties ar komandu

Papildus apjomīgo datu analīzei un ciparu kombināciju veidošanai, labprāt pārrunājam nākotnes iespējās digitālās reklāmas nozarē.
Toms Panders

CEO

Spējīgs iztulkot visus sarežģītos procesus vienkāršā biznesa valodā. Esmu  šeit, lai vadītu kampaņas un palielinātu Tavus ieņēmumus.

Povilas Goberis

COO

Dedzīgs padarīt viedpirkšanas algoritmus noderīgus cilvēkiem. Esmu šeit, lai analizētu un veicinātu Tava biznesa izaugsmi. 

dana meždreija

Mārketinga speciāliste

Labprātīgi ienirst digitālās reklāmas dziļākajos ūdeņos. Esmu šeit, lai optimizētu mūsu digitālo komunikāciju.

DOMINYKAS MIKALAUSKAS

Programmētājs

Viens mazs reklāmas kods spēj darīt brīnumus vai sagādāt galvassāpes. Esmu šeit, lai novērstu riskus un pārliecinātos, ka viss strādā.

Anete briede

Kampaņu menedžere

Saprot, ka labas attiecības ar klientu ir zelta vērtas. Esmu šeit, lai iepazīstinātu ar visām priekšorcībām ko spēj sniegt viedreklāma.

alvils karstrems

Programmētājs

Nelieli uzlabojumi var radīt lielu ietekmi ilgtermiņā. Esmu šeit, lai vadītu jūs pareizajā virzienā un sasniegtu maksimālos rezultātus.