Junior TV apo Junior është një kanal televiziv për fëmijë(kanali simotër i Çufo TV dhe Bang Bang), pjesë e platformës Dixhitale Televizive DigitAlb në Shqipëri TV Shqip ON .

Junior përshtatet me moshat nga 10-18 vjeç. Produksionet më të famshme dhe më të shfaqura në Junior janë produksione nga: Walt Disney, Warner Bros etj. Ai është një nga kanalet më të bukura dhe më të adhuruara nga para adoleshentët dhe adoleshentët. Junior ndodhet në platformën Digitalb në kanalin me numër 06. Junior gjithashtu mundëson edhe seriale për fëmijë të vegjël. Disa prej tyre janë: Hi-5, Balamori, Kuzhinieri i madh dhe i vogël, Brami etj. Junior gjithashtu ka edhe guidën e tij të cilën mund ta gjeni me pult ose edhe në faqen kryesore të internetit e cila është www.digitalb.al. Ju mund të shtypni tek guida dhe me pas tek fëmijët. Junior vjen me një slogan shumë mbresëlënës: "Jetoni në botën e dëshirave". Junior eshte nje prej kanaleve më të mirë për adoleshentë.

Diverse

Diverse design possibilities for those of you, who feel the need to update quickly.

Flexible

Adapts to every screen, whichever size you choose to work with.

Customizable

Endless possibilities of customization, just for your needs.

Built for Devs

Make your Devs happy, this one is just for them.

Groundbreaking

This app is simply groundbreaking, and we're not shy of it. Try it out yourself.

Easy to use

Easy to use, wherever you go. View, make changes and get feedback as fast as possible.